Verduistering(Commandant Martin Servaz #3)

Verduistering(Commandant Martin Servaz #3)

  • Author: Bernard Minier
  • Type: DjVu format
  • Pages: none
  • ISBN: none
  • ASIN: none
  • Edition Language: English


  • Wat doe je als dat wat je het meest vertrouwt, je eigen leven in gevaar brengt? Dat vraagt radiopresentatrice Christine Steinmeyer zich af als ze op kerstavond een onheilspellende brief ontvangt. Was die brief wel voor haar bestemd? De inhoud wijst maar in een richting: de afzender heeft het op Christines leven gemunt.Ook ex-commandant Martin Servaz ontvangt ijzingwekkende post: een envelop met de sleutel van de hotelkamer waar een jaar eerder een gruwelijke moord werd gepleegd.

    Is de boodschap, dat het moorden nog niet voorbij is en Servaz zijn oude werk weer moet oppakken?Na het daverende succes van Een kille rilling en Huivering neemt Minier je mee in een zenuwslopende psychologische thriller waarin obsessie en manipulatie de hoofdrol spelen, en je ergste nachtmerries moeiteloos tot leven komen.